Διεθνής Παρουσία

(0)

Ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια από τις ηγετικές επιχειρηματικές δυνάμεις στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και συγκεκριμένα στις κατηγορίες των καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας & περιποίησης, προϊόντων οικιακής χρήσης καθώς και προϊόντων Υγείας & Φροντίδας

Το πλούσιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο προιοντικό χαρτοφυλάκιο και το εκτεταμένο δίκτυο διανομής, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές επιλογές της διοίκησης και την ισχυρή οικονομική θέση υποστηρίζουν την δυναμική και πετυχημένη πορεία του Ομίλου.

Συνολικά, ο Όμιλος Σαράντη δραστηριοποιείται στην Ευρώπη μέσω 9 θυγατρικών εταιρειών, στην Πολωνία, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, στην Π.Γ.Δ.Μ. , στην Ουγγαρία, στην Βοσνία - Ερζεγοβίνη και την Πορτογαλία, ενώ παράλληλα διατηρεί έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 35 χώρες.

Η δραστηριότητα του Ομίλου στο εξωτερικό αντιπροσωπεύει περίπου 60% του συνολικού κύκλου εργασιών, ενώ στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης αποτελεί η περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του Ομίλου στο εξωτερικό.

Sarantis Polska S.A.

Πολωνία

Sarantis Banja Luka DOO

Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Sarantis Belgrade LTD.

Σερβία

Sarantis Bulgaria LTD.

Βουλγαρία

Sarantis Czech Republic S.R.O.

Τσεχία

Sarantis Hungary KFT.

Ουγγαρία

Sarantis Portugal LDA

Πορτογαλία

Sarantis Romania S.A.

Ρουμανία

Sarantis Skopje DOOEL

Π.Γ.Δ.Μ.