ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Πρόεδρος του Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος

Πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και Διευθύνων Σύμβουλος της ESTEE LAUDER HELLAS.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Ηγέτης με όραμα και ουσιώδη συμβολή στην ανάπτυξη τόσο του Ομίλου Σαράντη όσο και της κοινοπραξίας με την Estee Lauder Companies.

Προσανατολισμένος στα αποτελέσματα με αποδεδειγμένη την ικανότητα να επιφέρει βελτιώσεις στην ποιότητα και αναγνωσιμότητα των προϊόντων, στις σχέσεις με τους πελάτες και στις οικονομικές επιδόσεις.

Το στυλ διοίκησής του συμπεριλαμβάνει δημιουργικότητα, έμπνευση, όραμα, κίνητρο και ορθολογισμό, χαρακτηριστικά τα οποία μεταδίδει στους συνεργάτες του.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου. Κατέχει Μaster από το Lesly College (Η.Π.Α.) στην Ειδική Αγωγή, καθώς και Batchelor στην Ψυχολογία από το Deree College. Απόφοιτος της Σχολής ΜΩΡΑΪΤΗ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Κατείχε την θέση του Διευθυντή Πληροφοριακών Συστημάτων του Ομίλου Σαράντη.

Πριν την ένταξή του στον Όμιλο, είχε εμπειρία σε διάφορες θέσεις στις εταιρείες CIS Software, Corman Hellas, Νational Pharmaceutical Industry S.A, Abbot Laboratories Hellas και Mak Data Proccesing. Απόφοιτος της Σχολής ΚΟΝΤΟΛΕΦΑ και του Υπουργείου Παιδείας.

Σήμερα έχει συμβουλευτικό ρόλο αναφορικά με την ανάπτυξη των Πληροφοριακών Συστημάτων του Ομίλου Σαράντη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σπουδές

Πτυχίο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΜΒΑ with honors του Northeastern University, Boston Mass.

Κοινωνικές δραστηριότητες

- Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

- Μέλος ΚΠΕΕ, Κέντρο Πολιτικής έρευνας και επικοινωνίας

Επαγγελματικές δραστηριότητες

Πρόεδρος της εταιρείας ARKADIKI MARITIME SA, Ναυτιλιακή εταιρεία με ειδίκευση στην μεταφορά ξηρού φορτίου.

Ιδρυτής και Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΕΜΠΟΡΟΔΟΜΗ Α.Ε, κτηματική εταιρεία

Ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας ΕΥΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε, η οποία κατασκεύασε και μισθώνει εμπορικό κέντρο 11.000 τ.μ στην Θεσσαλονίκη.

Ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας ΕΥΔΗΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. η οποία κατασκεύασε και μισθώνει εμπορικό ακίνητο 1.150 τ.μ. στο κέντρο του Πειραιά

Εταίρος της «ΨΥΓΕΙΑ ΑΙΜΟΣ Ο.Ε».

Ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας ΕΥΚΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας ΕΥΘΕΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. η οποία κατασκευάζει και πωλεί πολυτελείς εξοχικές κατοικίες.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος- Εκτελεστικό Μέλος

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σαράντη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Το όραμα και η επιχειρηματική του σκέψη έχουν συμβάλει στην σημαντική ανάπτυξη του Ομίλου καθιστώντας τον μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια δυναμικών και γρήγορα μεταβαλλόμενων αγορών, έχει κατορθώσει να δημιουργεί επανειλημμένως έσοδα, σημαντική βελτίωση στις λειτουργικές επιδόσεις και την κερδοφορία του Ομίλου και να επιτυγχάνει κρίσιμους στρατηγικούς στόχους, δημιουργώντας έτσι αξία για τους μετόχους και επιβεβαιώνοντας το όραμα του.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ανθρώπους του Ομίλου υιοθετώντας ένα υγιές και πρακτικό στυλ διοίκησης που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση και την εξέλιξη των εργαζομένων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΖΑΚΕΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Εκτελεστικό Μέλος

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου υπεύθυνος για όλες τις μη-εμπορικές δραστηριότητες. Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας 12 χρόνια πρότερη εμπειρία ως Ορκωτός Λογιστής (στην SOL) και Σύμβουλος Επιχειρήσεων (στην ARTHUR ANDERSEN). Έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα υψηλόβαθμων στελεχών του INSEAD Business School, Advanced Management Program (AMP) και Corporate Financial Strategy in Global Markets (CFSGM).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ TOY ΦΩΚΙΩΝΟΣ

Εκτελεστικό Μέλος

Διευθυντής του Νομικού Τμήματος του Ομίλου και in-house νομικός σύμβουλος της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. από το 1997.

Σπουδές: Κολλέγιο Αθηνών (1969-1978) μετ΄επαίνου. Αριστούχος του Νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών(1978-1982). Μεταπτυχιακές σπουδές (Μaster of Laws)) στο University College of London και Queen Mary College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ

Ανεξάρτητο-Μη εκτελεστικό μέλος

Ανεξάρτητο και Μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

Κατέχει πτυχίο Bachelor Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Surrey καθώς και Master στα Χρηματοοικονομικά & στην Επιχειρησιακή Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Απόφοιτος της Σχολής ΜΩΡΑΪΤΗ. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Έχει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των κατασκευών, μέσω των εταιρειών του Πάρνων Α.Ε. και Βιστώνις Α.Ε.

Τιμή Μετοχής

Ημερ. Κλεισίματος:27/03/2020
Τιμή Κλεισίματος:€7,08(+0,57%)
Κεφαλαιοποίηση:€494.732.586,72