Διευθυντικά Στελέχη

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σαράντη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Το όραμα και η επιχειρηματική του σκέψη έχουν συμβάλει στην σημαντική ανάπτυξη του Ομίλου καθιστώντας τον μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια δυναμικών και γρήγορα μεταβαλλόμενων αγορών, έχει κατορθώσει να δημιουργεί επανειλημμένως έσοδα, σημαντική βελτίωση στις λειτουργικές επιδόσεις και την κερδοφορία του Ομίλου και να επιτυγχάνει κρίσιμους στρατηγικούς στόχους, δημιουργώντας έτσι αξία για τους μετόχους και επιβεβαιώνοντας το όραμα του.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ανθρώπους του Ομίλου υιοθετώντας ένα υγιές και πρακτικό στυλ διοίκησης που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση και την εξέλιξη των εργαζομένων.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

Group’s Chief Commercial Officer

Από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει αναλάβει τον ρόλο Chief Commercial Officerτου Ομίλου, έχοντας πλέον υπό την ευθύνη του, την εμπορική ανάπτυξη των προϊόντων αλλά και την εμπορική στρατηγική όλων των χωρών του Ομίλου.

Πριν αναλάβει τον ρόλο αυτό διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων και Προϊόντων Υγείας & Φροντίδας στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Ελλάδος.

Κατέχει ΒΑ από το Ulster University με κατεύθυνση στο Marketing, καθώς και MBA από το University of Kingston. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία περιλαμβάνει θέσεις ως Προϊστάμενος Πωλήσεων στην BINGO SA και ως Διευθυντής Δικτύου Θεσσαλονίκης στην «ΔΕΛΤΑ Α.Ε.».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Group Supply Chain Director

Κατέχει την θέση του Supply Chain Director του Ομίλου, έχοντας στην υπευθυνότητά του σε επίπεδο Ομίλου τα τμήματα Παραγωγής, Planning και Logistics.

Εργάζεται στον Όμιλο Σαράντη από το 2003, έχοντας αναπτυχθεί μέσα από την ανάληψη καίριων ρόλων της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα στον Όμιλο.

Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College με πιστοποίηση εξειδίκευσης στο αντικείμενο «Logistic Systems: Engineering & Management» από Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΑΡΛΗΣ

Group Human Resources Director

Κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ALBA. Πριν ενταχθεί στον Όμιλο είχε σημαντική εμπειρία στο κλάδο καταναλωτικών προϊόντων σε διάφορες θέσεις του Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Μινέρβα Α.Ε Τροφίμων, όπου και ήταν μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου τα 2 τελευταία έτη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΖΑΚΕΑΣ

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου & Οικονομικός Διευθυντής

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου υπεύθυνος για όλες τις μη-εμπορικές δραστηριότητες. Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου από το 1995, έχοντας 12 χρόνια πρότερη εμπειρία ως Ορκωτός Λογιστής (στην SOL) και Σύμβουλος Επιχειρήσεων (στην ARTHUR ANDERSEN). Έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα υψηλόβαθμων στελεχών του INSEAD Business School, Advanced Management Program (AMP) και Corporate Financial Strategy in Global Markets (CFSGM).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Διευθυντής Νομικού Τμήματος Ομίλου

Διευθυντής του Νομικού Τμήματος του Ομίλου και in-house νομικός σύμβουλος της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. από το 1997.

Σπουδές: Κολλέγιο Αθηνών (1969-1978) μετ΄επαινου. Αριστούχος του Νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών(1978-1982). Μεταπτυχιακές σπουδές (Μaster of Laws)) στο University College of London και Queen Mary College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.